1. Úvodné ustanovenia

    1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon“) je
      InSense s.r.o.
      IČO: 51318415
      DIČ: SK2120680738
      sídlo: Železničná 598/29, 055 01 Margecany (ďalej len “prevádzkovateľ”).

    2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú:
      Telefón: 0904 126 442
      E-mail: juraj.klein@jkweb.sk

    3. Prevádzkovateľ nevymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov.

    4. Naše služby poskytujeme osobám starším ako 18 rokov.

2. Aké údaje spracúvavame

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje, ktoré mu boli poskytnuté a získané na základe plnenia Vašej objednávky vytvorenia, úprav a iných vyplývajúcich činností webovej stránky.

Spracúvavame:

  • meno a priezvisko,
  • obchodné meno,
  • e-mailovú adresu,
  • telefónne číslo,
  • adresu,
  • číslo bankového účtu,
  • identifikačné údaje - IČO, DIČ, IČ DPH,
  • IP adresu a cookies.

3. Účel spracúvania osobných údajov

Osobné údaje spracúvavame na základe právnych titulov a to:

  • plnenie zmluvy podľa čl. 13 ods. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávený záujem podľa čl. 13 ods. 1 písm. f) GDPR pre zabezpečenie funkčnosti a bezpečnosti našich webových stránok.

4. Doba uchovávania osobných údajov

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje po dobu, ktorá je nevyhnutná na výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu a uplatňovaní nárokov z týchto zmluvných vzťahov po dobu 15 rokov od ukončenia zmluvného vzťahu.

Prevádzkovateľ zároveň prehlasuje že údaje, ktoré sú po uplynutí doby uchovávania vymaže.

5. Prehlásenie prevádzkovateľa 

Prevádzkovateľ prehlasuje, že: 

  • prijal všetky primerané technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie osobných údajov,
  • prijal technické opatrenia na zabezpečenie dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe,
  • k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

Na zlepšovanie a monitorovanie našich webových stránok a služieb spracúvame údaje o používaní t.j. geografická poloha, webový prehliadač, verzia webového prehliadača, IP adresa, referenčný zdroj, navigačné cesty stránok, operačný systém, dĺžka zobrazenia stránok. Údaje o používaní sú získavané zo služby Google Analytics, ktorá zhromažďuje informácie o používaní webových stránok prostredníctvom súborov cookies. Pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google sú k dispozícii na tejto stránke.

6. Práva dotknutej osoby v závislosti od ochrany osobných údajov

Dotknutá osoba má právo:

  • na opravu a výmaz svojich osobných údajov
  • na obmedzenie spracúvania svojich osobných údajov
  • namietať proti spracúvaniu svojich osobných údajov
  • na prenos svojich osobných údajov
  • požadovať prístup k svojim osobným údajom
  • odobrať súhlas so spracúvaním osobných údajov
  • podať sťažnosť dozornému orgánu

7. Záverečné ustanovenia

Odoslaním formulárov z internetových stránok prevádzkovateľa potvrdzujete, že ste sa s týmito zásadami ochrany osobných údajov oboznámili a zároveň v ich celom rozsahu prijímate.

Prevádzkovateľ môže tieto zásady ochrany osobných údajov kedykoľvek zmeniť.

Už ste na tejto podstránke videli takmer všetko ...

Na rozdiel od nášho
know-how
, ktoré neustále budujeme.
Spoznať jkweb.sk